NEW

  Style Living

  New Style Living biedt een nieuwe manier van wonen, werken en leven, die perfect aansluit bij de huidige maatschappelijke ontwikkelingen; het milieubelang weegt steeds zwaarder mee, de ecologische footprint moet derhalve zo laag mogelijk zijn, bouwgrond wordt schaarser & duurder en millennials hechten niet meer zoveel aan bezit als voorgaande generaties.

  Beleving, verbinding en waarde toevoegen wordt steeds belangrijker. Daarom hebben wij een prachtig woon-, werk- en leefconcept bedacht, dat goed past bij de jonge millennials, maar ook bij expats, toeristen, studenten en asielzoekers. Voor iedereen dus die (tijdelijk) een prettige en luxe woonruimte nodig heeft en die graag de verbinding zoekt met anderen.

  Dit is een bijzonder geschikte woonvorm voor studenten, starters op de woningmarkt en expats. De kamers in onze flexhotels zijn luxe en sfeervol, voorzien van alle gemakken en volledig gemeubileerd. Onderling verschillen ze in grootte en daarmee in prijs. Er zijn kamers met eigen sanitaire voorzieningen en er zijn kamers waarbij je de badkamer met comfortabele stortdouche deelt.

  Voor werkgevers van expats kan het interessant zijn (om een deel van) de kamerprijs via het brutoloon te verrekenen. Dat kan een mooie secundaire arbeidsvoorwaarde zijn!

  SERVICE APPARTEMENTEN

  elegante, gemeubileerde appartementen in een kasteel

  In deze heerlijke appartementen komen comfort en design samen in luxe en functioneel ingerichte woonruimtes. Je woont in een echt kasteel, in het groene recreatiegebied tussen Hoofddorp en Zwaanshoek. Een fantastische woon- en werkplek voor expats, singles en iedereen die groots wil wonen, maar weinig ruimte wil innemen.

  Inspiratie opdoen, even tot jezelf komen of gewoon een frisse neus halen. Het kan allemaal in de kasteeltuin, die maar liefst 5000m2 is. Winkels zijn op loop- en fietsafstand. Heb je geen fiets of auto? Als kasteelbewoner kun je via een app eenvoudig en snel een elektrische auto of een elektrische (bak)fiets huren via een bewoner in de buurt.

  Tijdens de bouw van de appartementen denken we ook om het milieu. Zo zijn er geen gasaansluitingen meer in het kasteel en wordt het goed geïsoleerd.

  Uiteraard zijn dit ook luxe appartementen met veel comfort, design en hightech gadgets, zoals het systeem waarmee u vanuit uw bed moeiteloos de verlichting en de kamertemperatuur regelt.

  Deze appartementen zijn te huur voor korte en lange periodes. Ze zijn hiervoor bijzonder geschikt vanwege hun slimme, functionele ontwerp. Door (delen van) meubels en wanden te verschuiven, in- of op te klappen, kunnen er steeds nieuwe ruimtes gecreëerd worden. Zo maak je van je woonkamer in een handomdraai een slaapkamer, werkkamer of een ruimte waar je een feestje kunt geven voor je vrienden of collega’s.

  PODS

  ruimte voor jezelf en om te delen

  Dit zijn onze betaalbare, compacte hotelkamers. Je hebt je eigen luxe kamer, en de badkamer met zijn heerlijke regendouche deel je met een andere ‘pod-bewoner’. We hebben kamers in verschillende groottes en sommige kamers hebben wel eigen sanitair. Kies wat bij jou en je budget past

  WAAR JE OOK WOONT,

  het restaurant is de centrale eet-, ontmoet-, verbind- en werkplek

  In al onze hotels en appartementencomplexen is een restaurant gevestigd. Wat ons betreft is dit de centrale plaats van ieder woonconcept: er worden gezonde maaltijden geserveerd, gemaakt van duurzaam geproduceerde en lokale producten. Je kunt hier makkelijk contact leggen met de andere bewoners: de lange houten tafels bevorderen het saamhorigheidsgevoel en nodigen uit tot het maken van een praatje. Werken kan hier ook prima. Er is gratis WiFi en er zijn genoeg oplaadpunten voor je laptop, tablet of telefoon.

  NEW STYLE LIVING-APP

  download de New Style Living-app om je nieuwe buurt snel te verkenenn

  Als bewoner van een van onze woonconcepten kun je gratis de New Style Living-app downloaden. Hierin vind je tips, praktische informatie en kaarten van de stad (die je ook kunt downloaden en uitprinten). Zo heb je altijd een digitale reisgids van jouw woonomgeving tot je beschikking.

  Deel mobiliteit

  Als bewoner van ons New Style Living-concept heb je de beschikking over e-bikes, e-cars en e-cargo. Je gebruikt een vervoersmiddel als je het nodig hebt en je betaalt dus alleen maar voor de tijd dat je hem gebruikt. Verder heb je geen omkijken naar onderhoud, verzekeringen en wegenbelasting.

  Blijf gezond in de fitnesszaal

  Sport en beweging houdt je tot op hoge leeftijd fysiek en mentaal gezond. En als New Styler mag jij natuurlijk gebruik maken van onze sportfaciliteiten!

  Alle voordelen van onze woonconcepten nog een keer op een rij:

  • sfeervolle kamers/appartementen/pods
  • supersized of supercomfortabele bedden
  • luxe badkamers
  • hogedrukdouches
  • heerlijke zachte handdoeken
  • heerlijk geurende shampoos
  • zijdezachte en verzorgende douche gels
  • hightech gadgets
  • gratis WiFi
  • goed eten in een gezellig restaurant
  • gemeenschappelijke ruimtes om te werken en anderen te ontmoeten